Dagbokskväll med HF 23.10

I förra veckan ordnade Prosa ett lyckat evenemang tillsammans med Humanistiska Föreningen, en dagbokskväll. Idéen var då den att vem som helst skulle få läsa upp sina gamla dagböcker, blogginlägg, dikter och dylikt - vilket visade sig vara ett fungerande koncept.

Inledningsvis underhöll Emma Andersson, Roland Ingelin och Linda Javén oss med sina dagböcker och efter de inbjudna gästerna var det open mic. Flera modiga vågade sig upp framför publik för att läsa sina texter och det var så roligt att få höra på alla som delade med sig!

Anti-Nobelsitz tillsammans med Judith

I tisdags ordnade Prosa en sitz tillsammans med Judith och resultatet var en superlyckad Anti-Nobelsitz! Med ca 40 deltagare, roligt program och bra fiilis så uppmärksammade vi ett aktuellt tema som kombinerade Prosas & Judiths intressen. Sångledarna skötte sitt jobb fint och den veganska menyn bestående av chips med dipp, pizza och glassbuffé var en succé.

Prosa tackar alla deltagare & Judith, det här gör vi om!

Deltagande i gulisintagningen

Förra veckan deltog Prosa i Humanistiska Föreningens gulisintagning. Ett stort antal av Prosas medlemmar dök upp till vår punkt där gulisarna skulle göra charader. Det var regningt och Prosa fick vänta länge på att några gulisgrupper skulle dyka upp men humöret hölls uppe med musik och snapsvisor. Många fina teaterliknande uppvisningar fick Prosas medlemmar beskåda av årets gulisar. Trevlig start på hösten! 

 

Prosa

Ämnesföreningen Prosa är hemmet för dem som studerar litteraturvetenskap vid Åbo Akademi. Även du som gillar böcker bara sådär annars är välkommen.

 Vi älskar att få brev: prosa@abo.fi

 

Bli medlem

Här

 

Styrelse 2018

Ordförande Rosanna Fellman

/rfellman@abo.fi

Vice ordförande Rakel Hindersson

/rahinder@abo.fi

Sekreterare Emma Andersson

Kassör Linnéa Holmberg

/linnea.holmberg@abo.fi

Pr-ansvarig Sofia Nordberg

/sofia.nordberg@abo.fi

 

Följ oss

instagram

facebook